ZEILCHARTER

WEMELDINGE

Met schipper

Vanaf 2 uur zeilen

Tot 10 personen

Wemeldinge

Schip

Over de SailForce

Scheepsnaam: SailForce

Type: Zeiljacht

Merk: Dehler

Model: Performance Cruiser

Capaciteit: 10 personen

Afvaarthaven: Jachthaven Wemeldinge 

Locatie: Wemeldinge

 

Arrangementen

Voor een onvergetelijke tocht

 

EXCLUSIEVE PRIVE ZEILCHARTER 

Tijd: 2 tot 8 uur zeilen

Prijs: Vanaf € 500,-

Leeftijd: Vanaf 4 jaar

*Catering kan bij de boeking worden opgegeven; uiteraard mag u de catering ook zelf meebrengen. Er is bij ontvangst altijd koffie en thee aan boord.

Tip 1: Optioneel kunt u het arrangement oesterproeverij in Yerseke bestellen; kies dan voor een minimale vaartijd van 3 uur.

Tip 2: Zeehonden spotten is mogelijk; dit is afhankelijk van het getijde. Geeft dit aan in de opmerkingen bij het boeken. De schipper kijkt of het spotten van zeehonden mogelijk is, waardoor de boeking in overleg verplaatst kan worden. Ook hiervoor geldt een minimale vaartijd van 3 uur.

ZOMERZEILEN (juli – augustus)

Tijd: 2 uur zeilen

Prijs: Volwassenen: € 50,- Kinderen < 12 jaar: € 40,- 

*Inclusief 1 consumptie aan boord.

Let op: opstaptickets zijn individueel te boeken, u zeilt dus met anderen aan boord van zeiljacht SailForce (max. 10 personen). Indien er op de betreffende datum minder dan 2 aanmeldingen zijn neemt de schipper contact met u op om de boeking te verplaatsen of te annuleren.

HEEFT U VRAGEN?

Heeft u interesse om een zeiltocht met de SailForce te boeken, maar heeft u toch nog enkele vragen? Neem dan contact met ons op.

ZEILEN MET MEERDERE ZEILJACHTEN

Deze schipper kan meerdere zeiljachten organiseren voor uw bedrijfsuitje of teambuilding. Wat dacht u van een onderlinge zeilwedstrijd (regatta); een ideale mix tussen sport, fun en een ultieme beleving!

Vraag bij ons een offerte op maat.

Over

Ontmoet onze schipper en zijn schip

 

Ik ben Marco van Dijke, schipper van SailForce uit Wemeldinge. Mijn passie voor het zeilen is al op vroege leeftijd begonnen. Als kind met een jol begonnen op de Thoolse Eendracht, op vakantie met platbodems en later kajuitzeilboten. Vanaf 2000 wonen wij op het Sluisplateau van Wemeldinge en was de aanschaf van een eigen schip natuurlijk voor de hand liggend. In 2006 kochten wij een groter schip. Na ons 10 jarig jubileum in 2016 begon het te kriebelen en hebben we een nieuwe zeiljacht gekocht dat we begin 2017 feestelijk hebben gedoopt.

Marco van Dijke - Schipper SailForce